TechCrunch er nå en del av < a target=" _blank “href=”/ redirect?to= https% 3A %2F% 2Fmydata. Tips: Logg på for å lagre disse valgene og unngå å måtte gjenta dette på endre enheter. Du kan når som helst oppdatere preferansene dine i personvernsenteret.

på våre partnernes produkter. Lær mer Hvordan Verizon Media og partnerne våre gir deg bedre annonseopplevelser For å gi deg en bedre opplevelse ønsker vi å vise relevante annonser som er nyttigere for deg. Når du for eksempel søker etter en movie, bruker vi søkeinformasjonen og stedet du er på, til å vise deg de mest relevante kinoene i nærheten. Vi kan også bruke denne informasjonen til å vise deg reklamer for liknende filmer du kan like i fremtiden. I likhet med Verizon Media, kan også partnerne våre vise deg annonser de tror er i samsvar med interessene dine.

TechCrunch er nå en del av < a target=" _blank “href=”http:/// redirect?to= https% 3A %2F% 2Fmydata. oath.com% 2F% 23meetoath & brandDomain =techcrunch.com & brandId =1aa0putf332bl & tos= eu & step =eu_singlepage & sessionId= 3_cc-session_64f54835-cf43-43c6-858b-123811cf2260 & userType= NON_REG” > Verizon Media-familien. Vi (Verizon Media) og partnerne våre trenger ditt samtykke for tilgang til enheten din

, bruk av informasjonskapsler og bruk av dataene dine, inkludert stedet der du befinner deg, for å forstå interessene dine, vise relevante annonser og måle effektiviteten deres. Verizon Media vil også vise deg
persontilpassede annonser

Velg OK for å tillate Verizon Media og partnerne våre å bruke dataene dine, eller Administrer valg for å gjennomgå partnerne våre og valgene dine. Tips: Logg på for å lagre disse valgene og unngå å måtte gjenta dette på endre enheter. Du kan når som helst oppdatere preferansene dine i personvernsenteret.